Kinderfeestjes

Vanuit ervaring met eigen kinderfeestjes en vanuit affiniteit met de natuur en creativiteit heeft stichting De Kievit een (nog beperkt) aantal kinderfeestjes bedacht, ontworpen en gemaakt. Voor elke leeftijd organiseren we stoere, spannende, mooie en lekkere activiteiten. Of het nu een kinderfeestje is of een weekend survivallen met je vader of moeder, het kan allemaal.

Het kinderfeestarrangement is geschikt voor jongens en meisjes van vier tot en met twaalf jaar. Er is een minimum van acht kinderen en een maximum van twaalf. Ouders zijn welkom. (minder kinderen kan natuurlijk ook, maar de minimum prijs is gebaseerd op acht kinderen).

Prijzen: € 17,50 per kind met een minimum van € 140,00 per groep. Aanbetaling van € 50,00 per bank. Resterend bedrag contant afrekenen ter plekke. Ouders van de jarige en jonger broertje of zusje gratis.

 

Aandachtspunten tijdens het bezoek van het natuurterrein:

Stichting De Kievit organiseert haar kinderfeestjes in en rondom de daglonershuisjes. Op het terrein bevinden zich vele sloten; let u op uw kinderen. Het vochtige grasland is vanwege de natuurwaarden en de vochtige ondergrond niet geschikt om alle activiteiten hier uit te voeren. In de educatieve tuin is het gazon geschikt gemaakt om uitleg aan de kinderen te geven. Wij vragen echter ook op het overige gedeelte van het terrein de nodige aandacht en begrip voor de aanwezige natuurwaarden bij uitvoeren van de diverse kinderactiviteiten, zodat er geen beschadigingen optreden.

De vrijwilligers van stichting De Kievit zijn goed bekend met de bijzondere natuurwaarden van het gebied en weten de kinderen met hun leerzame verhalen extra te boeien. Tenslotte stellen wij het op prijs als u uw eigen afval mee naar huis neemt. Voor informatie neemt u contact op met Marco Houtzager tel. 0348 444262 (na 17.00 uur) of 06.48360069. N.B.: Wij willen u vragen om het feestje ruim van te voren (twee weken) aan te melden.

Reacties zijn gesloten.